District 9

03 Oct

Bazat pe scurt-metrajul “Alive in Joburg”, filmul science-fiction “District 9″ urmareste o specie de extraterestri care a aterizat pe Pamant cu aproximativ 30 de ani in urma si a sfarsit prin a fi sechestrata de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9. Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii sunt victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului. Atunci cand agentul guvernamental Wikus este trimis in interiorul Districtului 9 pentru a face o investigatie si a afla scopul venirii alienilor pe Pamant si natura armelor pe care le folosesc acestia, este infectat cu biotehnologia extraterestra. Observand situatia dramatica a refugiatilor extraterestri, Wikus decide sa lupte impotriva oamenilor asupritori in numele acestora.


Tags:

Acest articol are 2 comentarii.

  1. simona
    06 Oct 09 03:46

    wow,deci este bun filmul ptr iubitorii de filme SF si cu extraterestri..initial pare plictisitor,dar treptat este foarte interesant..totusi este SF…bunicel

  2. MIHAI
    26 Oct 09 20:55

    Ma puteti ajuta sa fac si eu rost de subtitrarile in romana de la serialul “Columbo” sezoanele de la 2 la 12. Sunt un mare fan al serialului si am cautat pe tot netu’, dar am gasit numai in engleza ,in romana nu exista decat sezoanele1,1,3.Va multumesc IMI PUTETI TRIMITE LA ADRESA: flory_mihai2008@yahoo.com.VA MULTUMESC INCA O DATA. ASTEPT RASPUNS.