Merlin and the War of the Dragons este povestea fantastica a faimosului vrajitor pe nume Merlin care se lupta cu o intreaga armata de dragoni. Cu viitorul Angliei aflat in primejdie, Merlin isi va folosi toata puterea sa magica pentru a-l antrena pe Arthur sa devina un rege neinfricat incercand in acelasi timp sa opreasca distrugerea pe care acesti dragoni giganti o au adus-o odata cu ei, inainte ca fiecare castel din tara sa arda pana la temelie.


Tags: , ,

Acest articol are 3 comentarii.

 1. nina
  19 Sep 09 05:40

  foarte fain filmul; bine realizat,ca si celelalte din seria personajului “MERLIN” nu se dezminte!
  scenariul si efectele speciale excelente;
  pentru iubitorii de aventura/sf merita vazut.

 2. Trismegistul
  08 Oct 09 10:09

  Se pare ca trailerul nu mai merge. Da mesajul “YouTube error (video not found?): http://www.youtube.com/watch?v=…..

  Rog uploaderul sau adminul, cine se ocupa de acest lucru sa reactualizez trailerul acestui flilm. Nu stiu daca l-am mai vazut sau nu si nu as vrea sa il descarc pina nu vad citeva secvente, ca sa stiu daca merit asau nu vizionarea :)

  Sa nu fie cu suparare, dar mai bine fac down la un film pe care stiu sigur ca nu l-am mai vazut.

  Offtopic:

  In rest… respect si felicitari pentru noul lock al siteului. Fata de cum arata versiunea veche, aceasta versiune pare mult mai curata, ma profii. Sper ca a-ti scos porcaria aia de screensaver care aparea peste site dupa 10-15 secunde, de iti intuneca ecranul cu 60% si daca aveai lumina stinsa, noaptea, nu mai vedeai nici tastatura. Eram obligat sa misc din maus la fiecare 10-15 secunde :)

  De multe ori evitam sa intru pe siteul vostru din cauza faptului ca ma enerva la culme acel screensaver. Ajunsesem sa fac o obsesie din cauza lui :)

  In rest… tineti-o tot asa, ca e de bine :) , iar uploaderului… nu ar strica sa mai isi updateze putin sursele proprii de down si sa faca up si la filme 2009, chiar si 2008 cu bugete mai mari, ca piata e cam plinuta de versiunile de flim cu buget mic. Stiti la ce ma reger. Ceva gen Independece Day, etc…

  Sectiunea de filme SF inca nu este completa, fata de versiunea veche a siteului, acum nu are decit citeva filme, dar presupun ca va fi completata odata cu reactualizarea completa a noului site. Imi inchipui ca faceti asta manual si este destul de greu, fata de un simplu import/exp. a bazei de date.

  Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca sa puneti cit mai multe productii si cit mai bune. Va rog sa nu neglijati sectiunile SF si Horror, iar aici daca se poate mai multe filme cu vampiri ar fi perfect.

  Ontopic:

  Multumesc ca mi-ati suportat aceste mici caprici ;)

 3. admin
  08 Oct 09 16:13

  am rezolvat