In acesta comedie spumoasa personajul principal este Melanie Porter, o adolescenta de 17 ani din Chicago, care viseaza sa devina avocata din oficiu si care, fiind pe punctul de a absolvi liceul local, este pusa in fata deciziei de a selecta universitatea la care sa isi continue studiile.

Atunci cand isteata si incapatanata Melanie isi afirma intentia de a urma cursurile Universitatii Georgetown mai degraba decat pe cele ale Universitatii Northwestern, asa cum ar fi dorit parintii sai, declarand totodata ca va pleca intr-o calatorie cu masina de-a lungul tarii impreuna cu cateva prietene apropiate pentru a verifica conditiile pe care le ofera cateva colegii prestigioase care ar fi putut constitui o alternativa viabila pentru viitorul ei, tatal excesiv de protector decide sa o insoteasca pentru a o feri de pericole, nutrind in secret si speranta ca o va convinge sa opteze pentru un colegiu mai apropiat de casa. James Porter, tatal lui Melanie, este seful politiei locale si probabil cea mai nepotrivita persoana care ar fi putut sa o insoteasca in aceasta calatorie initiatica spre maturizare, de vreme ce fata hotarase sa plece cat mai departe de orasul natal tocmai pentru a scapa de sub autoritatea paterna si a face primul pas spre castigarea independentei personale fata de familie.

In timpul acestei excursii spre Washington DC, pline de peripetii care de care mai amuzante si mai ridicole, tatal si fiica se ciondanesc permanent, se tachineaza, isi fac zile fripte unul altuia, dar in acelasi timp descopera ca intre ei s-a faurit o legatura de familie atat de stransa incat poate depasi orice obstacol


Tags: , ,

Acest articol are 4 comentarii.

 1. LArissa
  10 Aug 09 22:36

  imi place filmul!!super…

 2. Anubis
  27 Aug 09 06:44

  Asta nu este DVD RIP. Asta e Cam RIP. Se vede varza. Un DvD Rip trebuia sa se vada clar ca si cum te-ai uita la tv, iar asta…..

 3. Cristina
  02 Sep 09 00:58

  dragut filmul:)

 4. iisus hristos
  08 Sep 09 05:08

  Felicitari, FilmeRegale. V-ati gandit voi c-ar fi mai bine sa puneti in dreptu tuturor filmelor de pe site “calitate DvDRip” in speranta ca vor downloada foarte multi oameni. Ati reusit.