Stag Night

17 Oct

Mike se afla in toiul petrecerii sale de burlaci, impreuna cu fratele sau Tony si prietenii sai cei mai buni Carl si Joe, intr-un local de streptease. Tony inta in conflict cu alti clienti ai localului si, ca urmare, sunt cei patru petrecareti sunt dati afara.

Tony ii convinge pe baieti sa ia metroul si sa mearga la un alt local, noaptea este departe de sfarsit. In metrou se intalnesc cu o stripteusa Michelle si prietena ei Brita. Dupa o serie de mici conflicte intre baietii pusi pe distractie si frumoasele fete, coboara  cu totii din metrou intr-o statie abandonata din anii ’70.

Dupa un timp, ei se hotarasc sa mearga prin tunel pana la statia urmatoare, unde vor fi martori oculari la uciderea unui gardian de catre trei oameni fara adapost.

Faptul ca s-au aflat in momentul nepotrivit la locul nepotrivit nu ramane fara urmari … Incepe o goana terifianta prin tunelurile intunecate si sinistre, iar Mike si gasca de petrecareti trebuie sa faca tot posibilul ca sa scape cu viata din mana asasinilor fara adapost.


Tags: ,

Acest articol are 0 comentarii.

Comentariile sunt inchise.