Satula de viata de camin, studenta in anul II Samantha Hughes inchiriaza un apartament impreuna cu cea mai buna prietena a ei pe nume Megan. Avand nevoie de bani pentru a plati chiria, fata raspunde unui anunt publicitar afisat in campus in care se preciza ca familia Ulman are nevoie de o babysitter pentru o noapte. Dupa ce este condusa cu masina de catre Megan pana la casa izolata si veche in stil victorian a familiei Ulman si afla ca angajatorii ei nu au copii, avand nevoie de serviciile ei pentru a o supraveghea pe soacra domnului Ulman in noaptea in care urma sa se produca o eclipsa totala de luna, Samantha Hughes simte ca ceva nu este in regula si vrea sa renunte la slujba, dar o suma foarte mare de bani promisa de catre client o convinge sa ramana la casa din mijlocul padurii. In curand Samantha isi da seama ca este prinsa in capcana si ca bizarii soti Ulman ascund un secret terifiant, intentionand sa se foloseasca de ea pentru a indeplini un ritual satanic in timpul eclipsei de luna.

 • Titlu: The House of the Devil
 • Data lansare (SUA): 30 Octombrie 2009


Tags: , ,

Acest articol are 5 comentarii.

 1. IONUT
  09 Nov 09 18:50

  DA DE CE NU SE POATE DESCARCA FILME DE AICI?AS VREA UN RASPUNS VA ROG MULT vreau sa stiu care e motivul

 2. gaby
  09 Nov 09 19:34

  baaaaaaaa cum iau filmeX(

 3. Gogo
  10 Nov 09 18:01

  mda,,,,,am observat ca sau schimbat treburile pe site……..numi place deloc…dar nah..nici pirateria nu trebuie promovata….deci….tot raul spre bine……

 4. andy
  11 Nov 09 20:22

  naspa rau

 5. Gogo
  11 Nov 09 22:31

  sunt si alte situri de unde puteti lua filme……..baietii de la filmeregale doar va informeaza…..puteti lua filme de la altii care nu au nimic impotriva pirateriei…..